nl-NL / nl-NL

Retourneren

Bij aankoop van een aanbouwdeel bij Bear Attachments, mag je ervan uitgaan dat het in goede staat is en blijft werken zoals verwacht bij normaal gebruik.

Het kan echter altijd gebeuren dat je onverhoopt niet tevreden bent en je het aanbouwdeel retour wilt sturen of moet aanmelden ter reparatie. Hier zijn bepaalde regels aan verbonden. Om niet voor verrassingen te komen staan, raden wij je aan deze informatie goed door te lezen.

Hoe werkt het retourproces?
Retourneer je product binnen de bedenktermijn van 14 dagen!

 

Dit kun je niet retourneren

  • Op maat gemaakte / persoonlijke aanbouwdelen

 

Retourneren bij een defect aanbouwdeel

  1. Meld je retour aan door het RMA formulier (download hier) volledig in te vullen en te versturen naar rma@bearattchments.com.
  2. Bear Attachments neemt contact met u op om het verzoek af te handelen en zal zo nodig meer informatie opvragen met betrekking tot de reden van retour. RMA nummer wordt door Bear Attachments aangemaakt en aan u doorgegeven.
  3. Print het formulier met het betreffende RMA nummer en voeg een kopie toe aan het retourpakket. Vermeld het RMA nummer ook op de eventuele doos/verpakking.
  4. Retourneer het pakket via post of pakketdienst.

Alleen onbeschadigde, ongebruikte, complete artikelen in originele verpakking retour.

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je product storten we het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je hebt betaald. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons dan nemen we contact met je op.